Elu24 bikiinifitness-staar Evelin Ainomäe: ma ei julge enam peeglisse vaadata!

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meie särtsaka bikiinifitnessistaari Evelin Ainomäe meeleolukas blogi jätkub!

Foto: Erakogu

Evelini näol on tegu pisikese kena blondi naisega, aga kui te tema muskleid näeksite...

Evelin: Nüüd on tihti nii juhtunud, et peale trenni ei julge ma enam peeglisse vaadata. Kui minu selga vaadata, siis võib mind mehega segamini ajad küll. Ja vahetult peale trenni võin isegi mõne suuremat sorti mehe ära hirmutada ka. Õnneks ei paista see aga riiete all ja tavaolekus välja. 

Kuidas hiljutise EMiga rahule jäid? Läksid ju sinna suurte ootustega. Tahtsid võistluse kinni panna, kuid jäid siiski kolmandaks.

Bikiini Mastersis sain tõepoolest kolmanda koha. Aga seda, et mis juhtus ja miks ma seda ei võitnud... Seda on raske öelda. Bikiinifitness on maailma kõige subjektiivsem ala. Seal pole kirjas mitte mingeid konkreetseid mõõtkavasid. Seepärast on võimatu teha ka mingeid konkreetseid järeldusi.

Mina jäin iseendaga rahule. Eriti meeldis mulle enda välimus võistlusel. See on minu jaoks üllatav, sest olen iseenda suhtes tohutult enesekriitiline. Olen maksimalist! Olin naiselik, kena, tõeline bikiinifitness-staar. Seda, miks nii või naa hinnati, on raske öelda, aga ju siis nii pidi minema.

29. oktoobril toimusid Salme Kultuurikeskuses Eesti meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis. Bikiini-fitness staar Evelin Ainomäe paremal. 
29. oktoobril toimusid Salme Kultuurikeskuses Eesti meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis. Bikiini-fitness staar Evelin Ainomäe paremal. Foto: Toni Läänsalu

Kuidas olid lood lavanärviga?

Ma olen tohtult tänulik, et mul oli kaasas ka videomees, kes kogu võistluse üles võttis. Leian, et on väga oluline hiljem oma esinemine kriitilise pilguga üle vaadata. Lavanärv on loomulikult võistluste ajal suur ja ega ma hiljem ei mäletakski, mida ma seal võistlustules täpselt tegin. Kõik tuleb autopiloodi pealt. Kui hiljem videomaterjali üle vaatasin, siis sain aru, et ega ma midagi eriti valesti teinudki. 

Aga loomulikult vaatasin videost, et äkki olin paks! Vaatasin, ei olnud! Vaatasin kogu materjali rahulikult läbi ja kokkuvõtteks võib öelda, et loomulikult saab alati paremini, aga mina jäin oma etteastega väga rahule.

Vaata videot! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles