Käsipallurid rassivad täna konkurendiga Kehras

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna mängitakse Eesti käsipalli meistrivõistlustel põhiturniiri teise ringi neljanda vooru kohtumisi, Viljandi HC sõidab Harjumaale mängule HC Kehra / Horizon Pulp&Paperi meeskonnaga. Postimehe vahenduse jõuab veebiülekanne ka Sakala lugejateni.

Kehra sai avaringis kevadiselt finalistilt Viljandilt küll kindla kaotuse, kuid Balti liiga viimases vastasseisus revanši. Täna on mõlema meeskonna peatreeneri sõnul oodata võrdset lahingut.

«Meie mängupilt on viimasel ajal selline, mis pakub treenerile aina rohkem rahulolu,» sõnas Kehra peatreener Indrek Lillsoo. Möödunud nädalal Põlvas Servitilt saadud nappi kaotust oleks tema sõnul saanud vältida ning tiitlikaitsja vastu näidati sisukat mängu. «Viljandi arvestab meiega kolmapäeval kindlasti rohkem kui Balti liiga kohtumises. Kodumängus tahaksime ikka võitu, et tabeliseisu parandada,» kõneles Lillsoo.

Eelmises voorus mänguvaba olnud Viljandi võistkonna peatreener Marko Koks avaldas lootus, et järgmisel nädalal peetava karikavõistluste finaalturniiri eel liigub meeskonna vorm tõusuteel. «Probleemiks on olnud stabiilsus. Ühel hetkel teeme vahespurdi ja siis laseme vastasel näiteks neli väravat vastu visata,» sõnas Koks.

Viljandlased sõidavad mängule ilma oma võõrmängijata. «Sergei Rodjukov sõitis korraks kodumaale. Tal on endiselt viisa, mis sunnib teda teatud aja järel riigist lahkuma, ja otsustasime selle käigu teha enne karikafinaale ära,» selgitas Koks.

Treeneri sõnul on valgevenelasest mängumehele vajalike dokumentide ajamine võtnud loodetust pikemalt aega ning raisanud kõvasti närvirakke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles