India rongiõnnetuse ohvrite arv kasvas 142ni

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästetöötajad täna õnnetuspaigal.
Päästetöötajad täna õnnetuspaigal. Foto: SCANPIX

India põhjaosas eile varahommikul toimunud rongiõnnetuses sai viimastel andmetel surma 142 inimest, vigastatute täpne arv pole teada.

Õnnetus juhtus Patna-Indore ekspressrongiga Kanpuri tööstuslinna lähedal asuva Purwa küla asula juures, kus 14 vagunit sõitis rööbastelt maha. Kokku oli rahvast täis rongis olnud üle 2000 inimese, varem oli teatatud 500 reisijast. 

«Hukkunute tegelik arv saab olema suurem ning kõikide, eriti tugevalt moondunud surnukehade tuvastamine osutub raskeks,» tunnistas uudisteagentuurile AFP kohalik valitsusallikas, kelle sõnul päästetööd veel käivad.

Tegemist on India ajaloo ohvriterohkeima rongiõnnetusega. Seni oli selleks 2010. aastal Lääne-Bengalis toimunud õnnetus, toona sai surma 140 inimest.

Seni pole õnnetuse põhjused teada. India raudteevõrk on üks maailma suuremaid, ent alarahastatud, mistõttu on õnnetused raudteedel sagedased. Iga päev kasutab ronge umbes 23 miljonit indialast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles