Reps ministrina sünnitamisest: see ei ole probleem

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna haridus- ja teadusministri kandidaat Mailis Reps kinnitas, et tema jaoks ei ole probleem ühildada emakssaamine ministriametiga, seda enam, et  korra on ta juba ministriametis olles sünnitanud.

«Meil oli sel teemal pikk jutt tulevase peaministriga,» nentis Mailis Reps, kes mõne kuu pärast saab kuuendat korda emaks. «Jüri Ratas tunneb mind piisavalt kaua. Ma olen oma elu nii sättinud, et pere- ja tööelu käivad koos ning usun, et ka seekord ei ole see probleem.»

Mailis Repsil ei ole see esimene kord ministriametis sünnitada. 2006. aastal sünnitas tollane haridusminister Reps tütre. Veel sünnituspäeva hommikul oli Reps ministeeriumis tööl, valitsuse istungitele naasis ta peagi pärast sünnitamist.

Sarnaselt Jüri Ratasele kinnitas ka Reps, et Keskerakond on väga rahul ministriportfellidega, mida nad said.

«Loomulikult on siin saalis inimesi, kes unistasid ühest või teisest valdkonnast, aga meile on see väga hea pakett, » ütles Reps.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles