Vaata videost, kuidas paarike Tervise ravispaahotellist diivanipatju varastab

Anu Villmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel esmaspäeval tabas Pärnu Tervise ravispaad üsna kummaline vargus, kui mees ja naine panid ravikompleksist pihta kaks diivanipatja.

Turvakaamera salvestiselt on näha, et tandem tegutses läbimõeldult: majja tullakse kottideta, kuid lahkutakse kahe pungil padjakotiga.

AS Sanatoorium Tervise ja OÜ Tervise Paradiisi juhatuse liige Jaan Ratnik ütles, et vargaduo sisenes ravispaasse jõepoolsest uksest, liikus läbi maja ja piki galeriid kompleksi keskele ja istus diivanile.

Videos on näha, et paarike istub sobivat hetke oodates tükk aega sohval. Inimesi astub neist mitme minuti jooksul pidevalt mööda, kuni lõpuks tekib vaiksem moment, mil kaks diivanipatja kotti pistetakse.

Saak käes, kõnnivad vargad Tervise hoone Ammende villa poolsesse otsa ja lahkuvad majast.

"Mulle on see täielik müstika, et inimesed vaevuvad kahe diivanipadja pärast sellist operatsiooni korraldama," imestas Ratnik.

Ratnik ütles, et ettevõte ei hakka koomilisevõitu vargusjuhtumi pärast politseisse avaldust tegema, küll saadetakse korravalvuritele videosalvestis näppajate tegutsemisest.

"Mine tea, äkki keegi tunneb padjavargad ära," avaldas Ratnik. "Kui nii peaks juhtuma, palume diivanipadjad tagastada ja kingime neile vastu vanemad padjad, mis meil on üle jäänud."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles