Käsipalli meistriliigas on vastakuti mullused finalistid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste põhiturniiri teises ringis võõrustab mullune finalist Viljandi HC täna kell 19 tiitlikaitsjat Põlva Servitit.

Viljandi ja Serviti põhiturniiri esimene kohutmine lõppes põlvalaste 31:23 võiduga.

Viljandi on kolm viimast meistriliiga kohtumist võitnud korraliku ülekaaluga. Meeskonna juhendaja Marko Koks kõneles, et mängijad ladusid vahepeal üldfüüsilist põhja, et kuu aja pärast karikavõistluste finaalturniiril heas hoos olla.

Viimasest neljast Viljandis peetud omavahelisest mängust Servitiga on võõrustajad võitnud kolm ja kaotanud ühe.

Eelmises voorus vaba olnud Serviti pidas oma viimase võistlusmängu 20. oktoobril, kui purustas Tallase kahekümne väravaga. «Meeskond on paar nädalat saanud rahulikumalt võtta ja puhata,» kirjeldas Serviti juhendaja Kalmer Musting. «Praegu seame atra karikafinaalideks ja rõhume üldisele arengule, kuid ega mängupaus midagi suurt mõjuta, sest meil on võistkonnas kogemustega mehed,» lisas ta.

Mustingu sõnul pole tema meeskonnal Viljandis viimastel aegadel sugugi kerge olnud ja ka täna õhtul ootab ta spordihoones kõva lahingut. «Viljandis on hea publik ning me oleme hädas olnud nende sitke kaitsega,» kõneles Serviti juhendaja.

Viljandi HC ja Põlva Serviti mängu veebiülekanne jõub Postimehe vahendusel Sakala lugejateni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles