Otseülekanne: milline on vabakonna roll ühiskonnas ja innovatsioonis (1)

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Jüristo
Tarmo Jüristo Foto: Küllike Rooväli / Õhtuleht

Riigikogu põhiseadus-, sotsiaal- ja kultuurikomisjon peavad teisipäeval avaliku istungi kodanikuühiskonna arengust, kus eksperdid teevad ettekandeid vabakonna tähtsusest ja rollist ühiskonnas ning innovatsioonis. Arutelu saab vaadata ka Postimehe veebi vahendusel. 

Istungi avasõnad ütleb põhiseaduskomisjoni esimees Kalle Laanet (Reformierakond), ettekande teevad sotsiaalkomisjoni esimees Aivar Kokk (IRL), kultuurikomisjoni esimees Laine Randjärv (Reformierakond), Riigikogu kodanikuühiskonna toetusrühma esimees Yoko Alender (Reformierakond) ja siseminister Hanno Pevkur (Reformierakond).

Poliitikauuringute keskuse Praxis juhatuse esimees Tarmo Jüristo räägib homme vabakonna ja avaliku võimu suhetest ning vabakonna tugevdamisest. Riigikantselei avaliku sektori ja sotsiaalse innovatsiooni rakkerühma nõunik Hille Hinsberg teeb ettekande vabaühenduste rollist innovatsioonis ning Vabaühenduste Liidu EMSL juhataja Maris Jõgeva räägib vabaühenduste rollidest ja vajadustest.

Otseülekanne riigikogu konverentsisaalist algab kell 14. Ürituse kavaga saab tutvuda riigikogu kodulehe vahendusel.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles