Väätsal avatud kohvik sammub päevapraeturule

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuu alguses Väätsa endise söökla ruumes avatud kohvikust võib küsida ka päevapraade. Kõik algas sellest, et kohviku eestvedaja, ennekõike catering`i pakkujana tuntud Kat­rin Aesma südamesoov oli hankida endale suurem köök.

Katrin Aesmal oli tööde ja tegemistega Väätsale kolimisel üks põhjus – nõudlus. «Varem valmistasin tellitud toite koduköögis Paides, kuid et ruumid jäid väikeseks, tuli otsida suuremat pinda,» sõnas ta.

Aesmale jäi silma Väätsa Agrole kuulunud hoone, kus 2015. aasta märtsini tegutses söökla. «Siin on suur köök ja täpselt selline, mida vajasin,» selgitas ta. «Kohvik on eelkõige mõeldud lõunasöögikohaks kohalikele inimestele ja ümberkaudsetele ettevõtetele. Samuti saan siin peolaudu teha või koolitusteks pinda pakkuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles