Postimehe otseülekanne: mõttevahetus digivolinikuga Euroopas aktuaalsetel teemadel (1)

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

3. novembril teeb Postimees ülekande mõttevahetuselt «Digitaalne ühtne turg ja muud päevakajalised teemad Euroopas», kus Euroopa Komisjoni asepresident Andrus Ansip avab Euroopa Liidu aktuaalseid teemasid ja vastab inimeste küsimustele.

Millised võimalused annab Euroopa Liidu inimestele ja ettevõtetele rändlustasude ja geoblokeeringu vähendamine ja senisest parem andmete liikumine liikmesriikide vahel? Selle valdkonna tähtsaimate arengute üle arutleb oma kodulinnas Tartus selle endine linnapea, praegune Euroopa Komisjoni digitaalse ühtse turu eest vastutav asepresident Andrus Ansip.

Kella 11-12.30 toimuvat arutelu suunab Tartu praegune linnapea Urmas Klaas ning sellest oodatakse osa võtma linna ja ümbritseva piirkonna juhte, ettevõtete esindajaid,  haridustöötajaid, tudengeid ning kõiki teisi Euroopa Liidu teemadest huvituvaid inimesi.

Lisaks digiturule tulevad arutlusele ka muud Euroopa Liidu päevakajalised teemad, mille kohta saavad kõik kohalolijad küsimusi esitada. Arutelu saab otse jälgida nii Postimehe kui ka Euroopa Komisjoni veebis.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles