Elu nagu filmis! 47-aastane selgeltnägija Elena töötas 20 aastat striptiisitarina!

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Just nagu filmis: 47-aastane efektne blondiin ja 20 aastase staažiga selgeltnägija, kes on töötanud 20 aastat striptiisibaaris tantsijannana. 

Elena Kanda on üks silmatorkavamatest tänavuse «Eesti selgeltnägijate tuleproov» osalejatest. Oma oskustega on ta pälvinud juba nii žürii, kui ka televaatajate sooja vastuvõtu. Elena on kindel, et jõuab tuleproovi kolme finalisti sekka. Kuid sinna on veel pikk tee. 

Limon.ee tegi Elenaga hiljuti ka väga meeleoluka video, mida näed SIIT!

«Eesti selgeltnägijate tuleproov», keskel Elena Kanda 
«Eesti selgeltnägijate tuleproov», keskel Elena Kanda Foto: Viktor Burkivski

Telešõus räägib Elena vaid vene keeles

«Selles osas polnud probleemi, minu jutt jookseb tiitritena eesti keeles. Peale seda, kui olin näitanud castingul oma oskusi, oleks mul lubatud saates rääkida kas või hiina keeles,» naerab Elena. Ja kuigi saates titulleeritakse Elenat selgeltnägijaks, siis ise kutsuks ta pigem ennast sentsitiiviks. Kaunis naine ei usu enda sõnul ei jumalat ega saatanat. Ta usub inimese enda üleloomulikesse võimetesse. «Kõik võimsad jõud on inimeses endas. Ettemääratud tulevikku pole, selle loome me ise,» on naine veendunud. 

Foto: Viktor Burkivski

Elena on sündinud Eestis, kuid kolis noorena elama Venemaale

Naine elas pikalt Brjanski oblastis, maal. Naasis tagasi Eestisse segastel 90ndatel ja et oma eluga kuidagiviisigi toime tulla, hakkas tööle tantsijana striptiisiklubis. Sellel ametipostil pidas Elena vastu 20 aastat. Elena enda sõnul ei kahetse ta sellest sekunditki, vaid hoopis vastupidi, peab seda oma parimaks elukooliks. Just nii suutis ta üle elada rasked ajad ja sellele lisaks õppis hästi tundma ka erinevaid inimtüüpe. Nii kujuneski temast ajapikku välja sensitiiv. Just striptiisitari amet andis talle tõuke õppida edaspidi süvenenult transpersonaalset psühholoogiat. 

«Ma ei näe striptiisitari ametis midagi häbiväärset. Ega see ei tähenda ju automaatselt seda, et igaüks võib sind oma voodisse tirida. Tantsiv striptiisitar - see on amet, millesse võib pikalt kinni jääda või siis lõpparve teha, samal ajal kaotamata oma väärikust,» on naine veendunud. Nüüd on see amet loomulikult Elena jaoks ammu möödanik. Täna osaleb ta edukalt «Eesti selgeltnägijate tuleproovis» ja praktiseerib sensitiivina.

Ta on ka 21-aastase tütre ema

«Mul on üks tütar, aga ma näen selgelt, et mul saab olema veel üks laps. Sellest hoolimata, et minu sõbrannad naeravad minu üle ja arvavad, et olen midagi segamini ajanud ja et minu nägemus on seotud ilmselt hoopis lapselapse sünniga. Aga ei, mina olen sajaprotsendiliselt kindel, et minust saab lähiajal veel teistkordselt ema,» sädistab Elena sellise enesekindluse ja rõõmuga, mis teeb lausa kadedaks. 

Teemale lisab pikantsust ka tõik, et Elena elukaaslane, kellega ollakse koos juba mitmeid aastaid, on 28. aastane. Ühesõnaga, sensitiivi sõnul on oodata tema pulmi ja järelkasvu umbes paari aasta jooksul. Ja kui uskuda veel lisaks, et Elena nägi juba lapsena, et tema tähetund saabub alles kuldses keskeas, siis võib vaid ette kujutada Eesti meelelahutusajakirjanduse rõõmuhõiskeid uue tõusva seltskonnastaari maabumisest meie kohalikku konnatiiki. 

Foto: Viktor Burkivski

Juba lapsena nägi Elena unenägusid, mis ennustasid ette tema või lähedaste tulevikku.

Nüüd, peale selgeltnägijate saatesse pääsemist, saab sellest osa ka terve Eestimaa. Saates lahendab naine ülesandeid justkui imeväel: leiab peidetud esemeid ja inimesi ning paljastab lugusid, mida inimesed endalegi ei julge tunnistada. 

Vaadake limon.ee poolt tehtud meeleolukat videot Elenaga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles