Bikiinifitness-staar Evelin on MM`iks peaaegu valmis: edu pole kopeeritav!

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba vähem, kui kahe nädala pärast toimuvad Tallinnas Eesti Meistrivõistlused bikiinifitnessis, millset võtab osa ka Elu24 veergudel oma fitness-blogi pidav särtsakas Evelin Ainomäe, keda võistlusteks valmistuda aitav Ott Kiivikas alles mõned päevad tagasi korralikult nahutas. Põhjuseks ilmselt see, et Evelin oli oma treeningkava viimasel ajal pisut lõdvemalt võtnud. 

Foto: Erakogu

Kuid nüüd pressib aeg juba armutult takka, sest juba 29. oktoobril toimub Tallinnas Bikiinifitness MM, kus Evelin kavatseb koorida koore.

Evelin: Enne MM-i lähen tegelikult esimest korda lavale ja eesmärgiks on Bikiini Masters kategooria võit. Tegelikult on mul aga ka salasoov. Nimelt soovin väga head tulemust pisut raskemas, kuid kaalukamas absoluutkategoorias.

Toimub üritus laupäeval, 29.oktoobril Salme Kultuurikeskuses. Ametlikult kestab see üritus kogu päeva ehk siis keskpäevast kuni kaheksani õhtul. 

Foto: Erakogu

Päev tuleb olema kindlasti kirev, kuid väga raske.

Alustan kell üheksa hommikul Salme kultuurikeskuses registreerimisega, kus pean ette näitama oma võistlusbikiinid. Seejärel liigun Radisson Sky hotelli, kus seekord on mulle eraldatud lausa Presidendi sviit. Planeerin kõik toimingud oma tiimiga enne võistlust just selles sviidis teha. Grimmi, meigi, keha pruuniks võõpamise ja soengu. Sealt siis otse Salmesse ja lavale.

Foto: Erakogu
Foto: Erakogu
Foto: Erakogu
Foto: Erakogu
Foto: Erakogu

Pärast võistlust taas Radissoni sviiti. Tahaks võitu või kes teab, võib-olla ka kaotust, tähistada hea šampanjaga. Ja loomulikult ei teeks ka üks korralik pidu peale nii suurt pingutust paha...

Enne pean ilmselt siiski sviidis Fairy nõudepesuvahendiga vanni võtma, sest taolist grimmi on nahalt üks rist ja viletsus maha saada. 

Aga enne tähtsat võistlust jõuan teid kindlasti veel kursis hoida oma põneva teekonnaga MM`ile. 

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles