Päästjad hoidsid ära sinise suitsuga täitunud auto süttimise

Marian Võsumets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna keskpäeval hoidsid päästjad süttimast Tallinna kesklinnas välisministeeriumi hoone kõrval sinise suitsuga täitunud sõiduauto. Vaata videot ja galeriid!

«Ehmatus oli ikka väga suur,» tunnistas sõidukit juhtinud naine Postimehele, «tundsin veidi maad eemal tossuhaisu ning mõtlesin, et see tuleb diislibussidest. Siis nägin tohutut sinist suitsu ja otsustasin, et jätan auto seisma. Lülitasin sisse ohutuled ja helistasin päästesse.»

«Kahjuks me ei ole tuvastanud, kust põleng või suits alguse sai. Lülitasime auto aku välja, et likvideerida süttimisoht,» sõnas päästemeeskonna liige.

Autojuhil jätkus päästemeeskonnale vaid kiidusõnu: «Väga tahan kiita päästemeeskonda! Väga super - kohe tulid välja ja aitasid. Naisterahvas, kes kõne vastu võttis, ütles mulle, et minge autost eemale ja kohe kui päästjaid näete, lehvitage neile.»

«Minuti-kahega olid mehed kohal, tegid oma tööd ja hing on rahul,» lisas ta.

Päästjate sõnul toimis naisterahvas õigesti, kui väljus kõigepealt autost ning alles seejärel helistas numbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles