Video ja fotod: Pärnumaal hukkus liiklusõnnetuses 71aastane mees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 16. oktoobril kell 17.34 anti häirekeskusele teada liiklusõnnetusest Pärnumaal Halinga vallas Kodesmaa külas Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 99. kilomeetril. Esmastel andmetel põrkasid kokku Pärnu poole teel olnud liinibuss Scania, mida juhtis 52aastane mees, ja Tallinna suunas liikunud sõiduauto Opel, mille roolis oli 71aastane mees. Sõiduauto juhi elu päästa ei õnnestunud. Mõlemas masinas oli õnnetuse hetkel üks inimene.

Pärnu politseijaoskonna välijuht Mario Huik rääkis õnnetuspaigal Pärnu Postimehele, et esmastel andmetel põhjustas õnnetuse sõiduauto juhi eksimus. “Õnnetusse sattunud sõiduauto taga sõitnud tunnistajate sõnutsi sattus Tallinna poole liikunud Opel kahe rattaga kruusale. Seejärel keeras Opeli juht järsult vasakule, misjärel auto paiskus tagumise osaga vastassuunavööndisse,” selgitas Huik. “Samal ajal tuli Tallinna poolt suur reisibuss, mille juht küll pidurdas, kuid kahjuks pidama ei saanud.”

Huik tuletab liiklejatele meelde, et sõidukit juhtides tuleb olla ettevaatlik ja äärmiselt tähelepanelik.

„Liigeldes peame ise tegema kõik, et ohud oleks minimaalsed. Tähelepanelikkus ja keskendumine on liikluses väga tähtsad ja aitavad vähendada ohte,“ ütles Huik.

Õnnetuse asjaolude väljaselgitamiseks on algatatud kriminaalmenetlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles