Video: politsei otsib Viimsis noort naist rünnanud meest (4)

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei palub abi, et tuvastada augusti lõpus Viimsis noort naist rünnanud mees.

Põhja prefektuuri pressiesindaja sõnul ründas videos nähtav mees 25. augusti südaööl Viimsi vallas Haabneemes Kaluri tee ja Kolhoosi tee ristmikul 21-aastast naist. Mees tõukas naise pikali, kuid kuna naine osutas vastupanu, siis jooksis ründaja minema. Kannatanu füüsilisi vigastusi ei saanud. Juhtunu uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

Politsei on kontrollinud tundemärkidele vastavaid mehi ning töötanud läbi riskiprofiiliga inimesed, kuid mehe isikut ei ole õnnestunud tuvastada.

Ründajal olid jalas helehallid dressipüksid ning helehall pusa, mille kapuutsiäär oli punast värvi. Jalas olid mehel Nike spordijalatsid. Mehel on musta värvi habe ning ta on umbes 190 sentimeetrit pikk.

Politsei palub kõigil, kes on videos kujutatud meest näinud või kellel on muud infot, mis aitaks uurimisele kaasa, sellest teada anda Ida-Harju politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juhile Rainis Sinikasele telefoninumbril 612 4809, infotelefonil 612 3000 või hädaabinumbril 112.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles