Sakala vahendab tänasest käsipallimängust otsepilti

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 19 kohtuvad Eesti käsipalli meistrivõistluste esimese ringi viienda vooru mängus HC Viimsi / Tööriistamarket ja Viljandi HC. Otseülekanne Viimsi keskkoolis peetavast vastasseisust jõuab huvilisteni Sakala digilehe vahendusel.

Hooaega kolme võiduga alustanud Viimsi meeskond kaotas eelmises voorus 18 väravaga Põlva Servitile.

«Olime Põlvas hõreda võistkonnaga. Rünnakul ei jätkunud jõudu ja Serviti sai oma trumbid ehk kiired ja poolkiired rünnakud ära kasutada,» kõneles Viimsi meeskonna peatreener Ain Pinnonen, kes usub, et Viljandi vastu suudavad tema hoolealused sootuks teisest puust mängu teha.

«Esiteks paneksime Viljandi vastu parema võistkonna kokku. Kõik algab ikka kaitsest ja ehk saame ise ka parema kaitse toel mõne kiirrünnaku teha. Sel juhul suudame viljandlastega korraliku lahingu maha pidada,» kõneles Pinnonen.

Viljandi peatreeneri Marko Koksi sõnul on tema hoolealuste vorm tõusuteel. Eelmisel nädalal alistati kaheksa väravaga HC Kehra / Horizon Pulp&Paper. «Meie mängupilt on paranenud ja füüsiline pool pole samuti kõige kehvem,» lausus Koks.

Suure tõenäosusega saab neljapäeval kaasa teha ka vigastusest taastunud meeskonna liider Kristo Voika. «Ise ta tahtis juba pühapäevases Balti liiga mängus platsile joosta, aga hoidsime veel teda. Tema osalemise otsustame vahetult enne kohtumist,» lausus Marko Koks, kommenteerides kuu aega lihasevenitust ravinud Voika seisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles