Rahvajooksu võitis Tiidrek Nurme

Kuido Saarpuu
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimuva 35. Paide-Türi rahvajooksu 13,6 km pikkuse põhidistantsi võitis Tiidrek Nurme. Teiseks tuli Ibrahim Mukunga ja kolmandaks Roman Fosti.

 

Võidumees tunnistas, et see oli talle alles teine Paide-Türi rahvajooksu pika distantsi võit. "Oktoobrikuu on alati selline kuu, kus olen kehvas vormis. Ka sel korral oli jooksul osalemine kaalukausil, kuid tegin natukene trenni ja tahtsin ise siin väga võistleda," kommenteeris ta. "Minu silmis on rahvajooks üks Eesti parimaid rahvajookse, sest korraldajad ei tee seda kasu nimel, vaid missioonitundest."

Pika distantsi kiireim naine oli Lily Luik, kes finišeerus 20. kohal. "Tänase võidu üle olen väga õnnelik. Eelmisel aastal jooksin koos Liinaga ja olime esikolmikus," meenutas ta. "Et jooks jääb sedavõrd sügisesse, tulen ka siia tavaliselt jooksu nautima. Tuleb see tulemus, mis tuleb."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles