Fotod ja video: Raplamaal põrkasid kokku veo- ja sõiduauto (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 13 ajal juhtus liiklusõnnetus Rapla vallas Hagudis, kus põrkasid kokku veoauto ja sõiduauto. Politsei palub võimalusel avariipaika vältida ja kasutada ümbersõitu.

Liiklusõnnetus juhtus Tallinn-Rapla-Türi maantee 41. kilomeetril. Esialgsetel andmetel liikus veok Scania Tallinna poolt Rapla suunas, kui sellel purunes lauges kurvis rehv.

Veok kaldus rehvi purunemise tõttu vastassuuna vööndisse, kus põrkas kokku vastu tulnud kaubikuga. Teelt välja sõitnud veokijuht jäi kabiini kinni ja sai vigastada. Päästjad aitasid juhi kabiinist välja ja andsid ta kiirabi hoole alla. Kaubiku juht õnnetuses vigastada ei saanud.

Politsei on sündmuskohal ja aitab liikust reguleerida. Hetkel on suletud Raplast Tallinna poole suunduv sõidusuund. Täna õhtul kell 21.30 suletakse aga avariipaik täielikult liikluseks, et veoki haagis teele tõmmata. Liiklus on suletud orienteeruvalt paar tundi ja ümbersõit on korraldatud Purila-Vankse-Maidla kaudu. Liiklejad peavad arvestama, et nende teekond pikeneb seitsme kilomeetri võrra.

Politsei palub kõigil liiklejatel võimaluse korral õnnetuspaika vältida ja kasutada ümbersõitu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles