Viljandlane korraldas jõudemonstratsiooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval peetud Viljandi sügiskrossi pikimal võistlusdistantsil oli kindel valitseja kohalik jalgrattur Kristjan Johanson: juba teisel ringil sõitis ta konkurentidel eest ära, nii et lõpujoonel võis ta jälitajaid pelgamata võidu märgiks käed tõsta.

Eesti cyclocross’i karikasarja esimese etapina asetleidnud võistlusel oli meeste eliitklassi ja U-23 vanuseklassi ning kahe seenioride võistlusrühma ühisel võidukihutamisel rajal 32 ratturit. Kristjan Johanson edestas teise koha teeninud tallinlast Siim Kiskoneni 20 sekundiga. Kolmas oli Vändrast pärit Gert Kivistik. Kõik kolm kuuluvad U-23 vanuseklassi. Parima eliitklassi ratturina tuli üle lõpujoone tartlane Caspar Austa.

Võitja Kristjan Johanson tunnistas, et ehkki tema ülekaal oli näiliselt suur ja võit kindel, ei tulnud see kergelt ja rajal oli põrgulikult raske. «Ma olen aga praegu väga heas vormis. Tulin ju alles Prantsusmaalt, kus sain palju võistelda,» rääkis ta ning lisas, et enesetunne oli rajal siiski piisavalt hea selleks, et poolel võistlusmaal tempot lisada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles