Nõmme Kalju püsib kindla võidu toel kõrges mängus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas alistas Nõmme Kalju võõral väljakul 3:0 Narva Transi. 25. minutil tegi Kalju poolelt skoori Janar Toomet, 50. minutil suurendas eduseisu Igor Subbotin ja lõppseisu tõi tabloole Peeter Kleini 88. minuti värav. Liigatabelis hoiab Kalju 62 punktiga neljandat kohta, kuid neil ühe punkti enam kogunud FC Florast kaks mängu vähem peetud.

Tabelitipp: 1. Levadia 68 punkti (31 mängu), 2. Infonet 68 (30), 3. Flora 63 (31), 4. Nõmme Kalju 62 (29)

POSTIMEHE TELEMÄNG

Narva Trans – Nõmme Kalju

Laupäeval 24. septembril kell 19.00 Narva kunstmurustaadionil

Premium liiga järjekordsele voorule panevad punkti Narva Trans ning Nõmme Kalju, kes alles teisipäeval omavahel karikasarjas mõõtu võtsid. Kümnekesi lõpetanud Trans lasi koduplatsil endale teisel poolajal kaks väravat lüüa ning nii tuli vastaste 2:0 paremust tunnistada.

Kui Premium liigas kaheksandal positsioonil paiknevad idavirulased võitlevad maksimaalselt kuuenda koha pärast, siis Kaljul on säilinud kõik võimalused oma ajaloo teiseks meistritiitliks. Hetkel ollakse tabelis neljandad ning esimesest kahest Tallinna Levadiast ja Tallinna Infonetist jäädakse kuue punkti kaugusele. Seejuures on Kaljul Levadiaga võrreldes kaks mängu ja Infonetiga võrreldes üks mäng varuks.

Viimasest voorust võtavad parema tuju kaasa külalised, kes alistasid võõrsil 5:1 Pärnu Linnameeskonna. Trans kaotas võõral väljakul aga Sillamäe Kalevile 1:2. Senised kolm Premium liiga omavahelist kohtumist on möödunud erinevaid radu pidi. Aprillis purustas Kalju Transi 6:0, kuu hiljem viigistati Narvas 1:1, ent augustis jäi taas peale Kalju, tookord küll kõigest 2:0. 

Transi peatreener Adjam Kuzjajev: «Hooaeg pole veel läbi saanud, peame pingutama viimase mängu, viimase minuti, isegi viimase sekundini. Eesmärk ja ülesanne on igas kohtumises ikka sama – ainult võita!»

Transi kaitsja Igor Ovsjannikov: «Loomulikult soovime pärast kibedat kaotust karikasarjas selles mängus revanši võtta. See mäng näitas, et oleme võimelised seda tegema. Fännid aitavad meid ning lubame endast parima anda.»

Kalju abitreener Sergei Terehhov: «Omavahelise karikamängu võitsime, aga see tuli väga raskelt. Nüüd on liigamäng, kus meil on kindlasti vaja tabelisse kolme punkti – nende järele Narva lähmegi!»

Kalju poolkaitsja Janar Toomet: «Tiitlikonkurentsis püsimiseks on ainus eesmärk võit. Selleks peame mängima omal tasemel ja tõestama, et oleme parem meeskond.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles