Fotod ja video: politseiametnikku kahtlustatakse tapmises (8)

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei pidas eile Tallinnas kinni 29-aastase Põhja prefektuuris politseinikuna töötava mehe, keda kahtlustatakse 41-aastase mehe tapmises. Nüüdseks on selgunud, et politseinik oli tulistamise ajal joobes.

Politsei sai eile kella 20.20 ajal väljakutse Tallinnas Lasnamäel Majaka tänaval asuvasse kortermajja, mille trepikojast leidis maja elanik 41-aastase mehe kuulihaavaga surnukeha, teatas Põhja prefektuur.

«Pidasime 29-aastase politseiametniku kinni kahtlustatavana tapmises,» sõnas Põhja prefekt Kristian Jaani pressiteate vahendusel.

«Kinnipeetud politseiametnik elab majas, mille trepikojast surnukeha leiti ning politseiniku teenistusrelv oli sündmuskohal. Kahtlustatav ei olnud täitmas tööülesandeid. Kuriteopaigas töötavad hetkel kriminalistid ja politsei sisekontrollibüroo uurijad. Kõik juhtumi asjaolud ning tapetu ja kahtlustatava võimalik seos on selgitamisel,» lisas Jaani.

Kriminaalmenetlust viib läbi politsei- ja piirivalveameti sisekontrollibüroo ja juhib Põhja ringkonnaprokuratuur. Prokuratuur otsustab nädalavahetuse jooksul, kas taotletakse kohtult kahtlustatava vahistamist.

Politsei annab avalikkusele täiendavat informatsiooni laupäeva teises pooles.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles