Katkend uuest Eesti filmist: luuraja võtab luuletajaga viina

Tiit Tuumalu
, kultuuritoimetuse vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Siin näete eksklusiivset, ligemale kolmeminutilist katkendit «Seenelkäigu» autori Toomas Hussari täna esilinastuvast filmist «Luuraja ja luuletaja», mille peategelane, salapolitseinik Gustav armub vaenlase agenti ja peab valima töö ja armastuse vahel.

Selles ilmuvad vaataja ette kõik filmi peamised tegelased: Gustav Tukile (Jan Uuspõld) lisaks tema sõber, luuletaja Miku Tähn (Rain Tolk), vaenlase agent Nala (Lana Vatsel) ning Gustavi kolleegidest luurajad Kalmer (Peeter Jalakas), Lembit (Ivo Uukkivi), Siim (Pääru Oja) ja Madis (Priit Võigemast).

«Rahvusvaheline kriis on jõudnud Gustavi koju ja eraellu,» ütleb katkendile saateks režissöör Toomas Hussar.

Produtsent Ivo Felt täiendab: «See on üsna oluline hetk filmis: peategelane Gustav on äsja olukorra üle kontrolli kaotanud ja libastunud. On suur küsimärk: mis saab edasi? Luureametnikel on põhjust karta halvimat, kuna libastunud Gustav võib käituda ettearvamatult.»

Film jõuab kinodesse reedel.

Intervjuud filmis mängiva Rain Tolgiga loe laupäeval Postimehe Arterist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles