Tallinna-Narva maanteel sattus veel üks veok õnnetusse, juht sai raskelt viga (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harjumaal Tallinna-Narva maanteel juhtus täna pärastlõunal õnnetus, kui veokil lõhkes rehv, mistõttu paiskus see külili. Veokijuht sai raskelt viga.

Politsei sai kell 15.06 teate, et Jõelähtme vallas Tallinna-Narva maantee 18. kilomeetril on veoauto külili paiskunud. Auto oli suunaga Tallinna poole.

Esialgsetel andmetel kaotas veoautot Scania R500 juhtinud 63-aastane mees vasakpoolse esirehvi purunemise tõttu sõiduki üle juhitavuse ja veok paiskus sõiduteel ümber.

Juht toimetati raskes seisus Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Põhja prefektuuri pressiesindaja Seiko Kuik ütles Postimehele, et juhil oli kehtiv juhtimisõigus, tema kainus on aga väljaselgitamisel.

Liiklus oli sündmuskohal mõnda aega häiritud, sest üks sõidurada oli kinni ja oodati puksiiri, mis veoki ära viiks.

Õnnetuses teisi osapooli ei olnud. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Esmaspäeva hommikul juhtus Lääne-Virumaal Tallinna-Narva maanteel hommikul sarnane õnnetus, kui veoauto sõitis esialgsetel andmetel purunenud rehvi tõttu kraavi. Õnnetuses sai vigastada veokis kaassõitjana olnud naine.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles