Käsipalli otsepilt: tiitlikaitsja Serviti alistas kindlalt Viljandi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti käsipallimeistrivõistluste teises voorus alistas tiitlikaitsja Põlva Serviti kodusaalis kevadise finaalivastase Viljandi HC 31:23. Serviti pani oma paremuse maksma avapoolajal, mis võideti 16:8.

Avavoorus vaba olnud Serviti edukaim oli 8 väravat visanud Henri Sillaste. Hendrik Varul lisas 6, Martin Grištsuk 5 ja Henri Hiiend 4 väravat. Meistrivõistluste avavoorus võidu teeninud Viljandi HC poolel oli üleplatsimees 10 tabamust kirja saanud Robert Lõpp. Ott Varik lisas 6 ja Kristjan Koovit 4 tabamust.

Ülejäänud teise vooru mängud peetakse neljapäeval. Tallas võõrustab kell 18.40 Kuristiku Gümnaasiumis HC Kehra/Horizon Pulp&Paperit ning Tapa kell 19 Tapa Spordikeskuses HC Viimsi/Tööriistamarketit.

ENNE KOHTUMIST

14.09 KELL 19:00. PÕLVA SERVITI - VILJANDI HC (MESIKÄPA HALL)

Tiitlikaitsja Serviti jaoks on tegemist hooaja esimese meistriliiga kohtumisega. Samas on põlvalastel sel hooajal tugevaid kohtumisi konkurentidest rohkem peetud, sest Eesti meister pidas kaks eurosarja mängu Rumeenia klubi Timisoaraga. Ka kodune mängugraafik on Servitile paras väljakutse. «Ei mäletagi, et oleks kunagi nii olnud, et kohe mängime eelmise hooaja finalistiga, siis pronksmedalisti ja siis neljanda koha omanikuga,» sõnas Musting. «Aga mängida tuleb kõigiga, nii et vahet pole.»

Musting avaldas heameelt, et euromängud meeskonnale kogemust tõid. "Õnneks polnud ka tervise osas ühtegi tagasilööki. Võib-olla mõni mängija tunneb, et nende raskete kohtumiste järel tuleb nüüd kergem periood, aga see ongi treenerite rida mängijaid ka koduste vastaste vastu motiveerida." Meistriliiga alustuseks uustulnukast Tallasest 26:21 jagu saanud Viljandi peatreener Marko Koks sõnas, et mängulise poolega tuleb mulkidel veel vaeva näha.

«Kuidagi vara on hooaeg pihta hakanud. Usun, et Serviti on meist paremas mänguvormis. Meie oleme praegu pigem füüsisele poolele rõhku pannud,» ütles Koks ja lisas, et kui tema hoolealustel õnnestub Servitile oma mängu peale suruda, on üllatused võimalikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles