Paidele võidu toonud Zahovaiko: mul oli täna neutraalne käik sees

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paide Linnameeskonna ründaja Vjatšeslav Zahovaiko tõdes pärast 1:0 võidumängu Rakvere Tarva üle, et meeskonda kummitas väsimus reedel peetud eelmisest kohtumisest Pärnuga.

«Vastane oli tubli ja võitles südilt, meil ei tekkinud väga palju momente värava löömiseks, aga üks õnnestus kuidagi ära lüüa. Meil puudus täna värskus, me ikkagi ei taastu nii ruttu ära kui profid. Rakvere taastus kuidagi paremini – aga nüüd on hea koju sõita, kolm punkti on käes ja see on tähtis. Ma võin enda kohta ära öelda, et mul oli täna neutraalne käik sees. Lihtsalt ei jõudnud!» sõnas Zahovaiko, kes hoiab 17 väravaga jätkuvalt väravaküttide tabelis esikohta.

Vaata videost, mida arvas Zahovaiko eesootavast mängust Levadiaga ja viienda tabelikoha püüdmisest ning kuidas võttis kohtumise ja enda senise hooaja kokku Tarva ründaja Juhan Jograf Siim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles