Kuulsused ja Vello Vaher: 5 põhjust, miks hakata vaatama «Ameerika talenti»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Ameerika talent» on läbi suve hoidnud eestlaste meeli ärevil. Arusaadav, tegi ju selles karussellis kaasa ka meie oma akrobaat Vello Vaher. Kanal 2 toob juba sellest pühapäevast 11. hooaja täies mahus ka Eesti televaatajateni. Põhjuseid end mugavalt telerite ette jagub tegelikult rohkemgi kui vaid eestlase osalemine.

1.      Tele absoluutne tipp-klassika

Kui otsida selle suve kuumimat rahvusvahelist telesaadet, siis see on just «Ameerika Talent». Iga osa naelutab telerite ette enam kui kümme miljonit televaatajat. Seejuures on talendiotsingud olnud igasuviste saadete pingereas esimesel kohal suisa kümme aastat järjest.

2.      Uskumatud anded

Eestlased võivad ju superstaare otsida, aga nii väikese rahvaarvu juures jääb valik ikka kasinaks. Ameerikas on lood teised – seal ilmuvad kolkaküladest välja imelapsed, kelle lauluhääl võtab sõnatuks, mustkunstnikud, akrobaadid ja tantsutrupid, kes on oodanud seda suurt läbimurret. Neile elatakse kaasa ja seda näitab kasvõi Youtube’s vaatamiste arv, kus populaarseimad etteasted on kogunud üle 40 miljoni vaatamise.

Vello Vaher ja Heidi Klum
Vello Vaher ja Heidi Klum Foto: Instagram/ Vello Vaher

3.      Kuulus žürii

Zürii pisarad, hirmujudinad, huumor ja teravmeelsed kommentaarid on saanud omaette saate kaubamärgiks. Ameerika talendi žüriisse on erinevatel aastatel kuulunud mitmeid värvikaid superstaare, alates David Hasselhoffist lõpetades Sharon Osbourne’ga. Viimased hooajad on talente otsinud supermodell Heidi Klum, Spice Girlsist tuttav Mel B ning koomik ja teletäht Howie Mandel. 11. hooaeg on aga eriline, sest žüriis on koha sisse võtnud talendisaate formaadi autor ja tootja Simon Cowell.

«Ameerika talent», Howie Mandell
«Ameerika talent», Howie Mandell Foto: Kanal 2

4.      Simon Cowell

Superprodutsent Simon Cowell on nähtus omaette ja see on eestlaste võit, et ta sel hooajal žüriiga on liituda otsustanud. Briti meelelahutuskuningas on tuntud oma teravate ja teinekord vastuoluliste märkuste poolest. Kuigi väidetavalt keerulise iseloomuga, on tegemist ilmselgelt geeniusega, kelle käe all valmib puhas kuld. Time on ta korduvalt lisanud 100 kõige mõjukama inimese hulka, samuti kuulub ta briti rikkaimate inimeste hulka.

«Ameerika talent»
«Ameerika talent» Foto: Kanal 2

5.      Vello Vaher

Mis seal salata, Vello Vaherist ei saa Ameerika talendi puhul üle ega ümber. Mitte kunagi pole ükski eestlane osalenud (ja veel edukalt) nii suures telesaates, mida näevad miljonid. Ja kuigi tänaseks on teada, et Vello põnev teekond on saates lõppenud, näeb teda Kanal 2 ekraanil siiski mitmel pühapäeval. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles