Galerii: Uue maailma esimene päev: arvukad külastajad trotsisid vihma ja tuult

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kümnenda Uue Maailma festivali ning keskkonnasõbraliku kuu avas abilinnapea Arvo Sarapuu, millele järgnes suur ühine juubelitordi söömine pealava juures. Hoolimata sajust ja jahedast ilmast kogunes esimesel päeval festivalialale arvukalt rõõmsaid külastajaid, kes trotsisid vihma kodukohvikutes pakutava ja lõbusa festivaliprogrammi abil.

Foto: Viktor Burkivski

Esimesel päeval oli kohal mitmeid kauplejaid ja avatud olid erinevad kodukohvikud, lisaks toimusid põnevad töötoad laste- ja noortealal, koertenäitus ning võistlused spordialal.

Foto: Viktor Burkivski

Uue Maailma aias toimuv aiapidu meelitas külastajaid DJ-de muusikavaliku ja lauatennisega.

Foto: Viktor Burkivski

Bändid andsid kontserte kahel laval. Uude Maailma tulnud kauplejate seas oli ka Evelin Ilves, kes koos Jesper Parvega maitsvaid võileibu valmistas.

Uue Maailma festival paneb tänasele päevale punkti vägeva järelpeoga Telliskivi loomelinnakus, kuhu saab Uuest Maailmast rongiga. Peol keerutavad õhtust öötundideni plaate tuntud dj-d Leslie da Bass, Kristjan Vahtra, Henrik Ehte ja Pärtel Soosalu ning live-kontserdi teeb kodupubliku seas kiirelt tuntust kogunud NOËP. Pidu algab Telliskivi Punases Majas kell 22.

Foto: Viktor Burkivski

Pühapäeval toimub Uue Maailma Lastestaadionil heategevuslik taaskasutuslaat, lisaks on avatud kodukohvikud, laste- ja noortealal toimuvad töötoad, esineb tantsuklubi Koit ning spordialal toimub tänavajalgpalli võistlus. Samuti jätkub pühapäeval mitmekesine kontserdiprogramm festivali lavadel.

Uue Maailma Tänavafestival toimub tänavu kümnendat korda ja selle aasta peateema on Keskkonnasõbralik Uus Maailm. Festival on külastajatele tasuta.

Naudi Uut Maailma ka homme, pühapäeval!

Vaata laupäevast pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles