Video: Jürgen Ligi mängis Hiiumaal koolidirektoritega prügikastil trummi

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teadus- ja haridusminister Jürgen Ligi astus 1. septembril Hiiumaal laste ees üles koos Kärdla põhikooli juhi Valeri Gramakovski ja Hiiumaa uue riigigümnaasiumi direktori Ivo Eesmaaga, mängides prügikastil trummi.

Kärdla linnapargis toimunud Tarkusepäeva kontserdil tuli esitamisele Michael Jacksoni pala «They Don't Care About Us» eestikeelne versioon. Ligi ja kahte koolidirektorit saatis Hiiumaa Gümnaasiumi segakoor.

Video jäädvustanud Kärdla põhikooli muusikaõpetaja Timo Lige tänas Hiiumaa Heaks grupis AS Eesti Keskkonnateenuseid prügikastide eest.

«Eilsetest uudissaadetest selgus, et meediakanalid ei ole mitte Reformierakonna kontrolli all, vaid nii ERR kui TV3 on tõenäoliselt hoopistükkis Keskerakonna või EKRE kaisukoerad. Nimelt sooritas Hiiumaa Tarkusepäeva aktusel reformierakondlasest haridus- ja teadusminister Jürgen Ligi koos Hiiumaa Gümnaasiumi segakoori ja Kärdla koolijuhtidega suurepärase etteaste prügikonteineritega. Imetlemist vääriv etteaste vaikiti aga kõigi telekanalite uudislugudes maha. Kahju! Keskerakonna seotusele Ligi tähelennu kinnimätsimisel viitab ka ühe kohaliku keskerakondlase püüd kaamera ees seista, et austatud ministri sooritust hästi näha ei oleks. Aga Hiiumaa Heaks koostöös Youtube'iga võimaldab seda imesooritust siiski meil kõigil näha. Ivo Eesmaa ja Valeri Gramakovski panus oli muidugi samuti vaimustav,» muigas mees.

Jürgen Ligi oma sotsiaalmeedia kontol trummimängust juttu ei teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles