Supermängu teinud Veideman: keegi pidi sisse viskama, Reinar pani ju mööda

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpallikoondist vedas Valgevene vastu oodatult Rain Veideman ja 32 punkti on uhke saak isegi Euroopa tippude jaoks.

Selles valiksarjas Eesti kapteniks olev Veideman lõõpis pärast kohtumist, et kuna Reinar Hallikul oli kehv viskepäev, ei jäänud temal ja 19 punkti toonud Martin Dorbekil muud üle, kui Valgevene korv «põlema panna».

«Meil õnnestus peaaegu kõik ideaalselt, ainsa asjana oligi kahju sellest, et Reinar pani kolmeseid kuuest null. Keegi pidi ju tema rolli võtma ja läks õnneks. Mul oli platsil päris mugav ja kõik sujus hästi,» ütles Veideman.

«Tundus, et Valgevene tegi päris palju pallikaotusi (lõpuks koguni 20) ja me saime sealt palju lihtsaid punkte,» lisas Veideman, kes pidi kolmandal veerandajal korraks ka pingile lonkama. Õnneks midagi hullu ei juhtunud ja kerge vigastus ei tohiks Veidemani järgmistes mängides eriti segada. Lisaks 32 punktile jäi Veidemani arvele seitse resultatiivset söötu ja kaks vaheltlõiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles