Kanal 2 ja Postimees toovad vaatajani pingelise teledebati!

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kes väärib järgmiseks viieks aastaks kohta Kadriorus koos tiitliga Eesti Vabariigi President? Juba täna õhtul kell 21:00 jõuab Kanal 2 ekraanile pingeline otsesaade «Suur presidendidebatt», kus vastamisi lähevad kuus poliitikut, kes kõik ihkavad Eesti riigipea kohta.

Oma sobivust presidendiks saavad tänases otsesaates tõestada Siim Kallas, Marina Kaljurand, Mailis Reps, Mart Helme, Eiki Nestor ja Allar Jõks. Kõik kogenud poliitikud ja harjunud juba teravate küsimustega, ent üllatusteks peavad valmis olema nemadki. Kanal 2 ja Postimehe koostööna sündiv «Suur presidendidebatt» avab kandidaatide seisukohad päevakajalistel teemadel, aga seab poliitikud vastamisi ka väga ootamatute olukordadega.

Vahelduseks tõsistele teemadele paneb «Suur presidendidebatt» proovile ka kandidaatide reaktsioonikiiruse ja huumorimeele. Kuidas reageerib Mailis Reps, kui teda asub intervjueerima Yana Toomiks kehastunud Ülle Lichtfeldt või mille üle arutleb Mart Helme koomik Mart Müürisepa poolt mängitud Donald Trumpiga? Kõik kuus teledebatis osalejat kohtusid eelmisel nädalal üllatuskülalistega, kelle võimuses oli küsida ka kõige ebamugavamaid küsimusi.

«Suurt presidendidebatti» juhivad Kanal 2 telemagasini «Radar» peatoimetaja Marii Karell ja Postimehe peatoimetaja Lauri Hussar. Lisaks Kanal 2 ekraanile saab debatti jälgida ja kommenteerida Postimehe veebilehel, kus on avatud ka küsitlus populaarseima presidendikandidaadi välja selgitamiseks. Postimees kajastab debati ettevalmistusi läbi terve päeva, kui koduleheküljel jõuavad alates kella 11st eetrisse mitmed erisaated ja intervjuud.

«Suur presidendidebatt» on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:00

Copy
Tagasi üles