Haiguste ravi tekitab ministrite seas erimeelsusi (2)

Hanneli Rudi
, Tarbija toimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka haigekassa nõukogu koosolekul olid terviseminsiter Jevgeni Ossinovski (vasakul) ja rahandusminister Sven Sester (paremal) erimeelt, kuidas suures miinuses haigekassa eelarvet parandada.
Ka haigekassa nõukogu koosolekul olid terviseminsiter Jevgeni Ossinovski (vasakul) ja rahandusminister Sven Sester (paremal) erimeelt, kuidas suures miinuses haigekassa eelarvet parandada. Foto: Liis Treimann

Kas haiged peaksid maksma edaspidi senisest suuremat visiiditasu või peaks hoopis riik hakkama tasuma pensionäride ravikulusid – selles on rahandusminister Sven Sester ja terviseminister Jevgeni Ossinovski eri meelt.

«Olukorras, kus Eesti elanikkond vananeb ehk maksumaksjaid jääb vähemaks, aga teenusevajajaid ehk eakaid tuleb juurde, vajab senine tervishoiusüsteem põhimõttelist muutmist,» ütles töö- ja terviseminister Jevgeni Ossinovski (SDE).

Ministri sõnul on kõik ühel meelel, et lähema viie aasta jooksul on vaja tervishoidu lisaraha, küll aga pole üksmeel selles, kust see lisaraha tulema peaks.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles