Video! Tänavafestival Augustiunetus tõi Pärnu tänavatele ligi 10 000 inimest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva varahommikul Pärnus lõppenud tänavafestivali Augustiunetus külastas hinnanguliselt ligi 10 000 inimest. Festival tõi üheks õhtuks linna tänavatele, kohvikutesse ja parkidesse poolsada kultuurisündmust ning üle 70 üheõhtukohviku.

«Augustiunetus on seitsme toimumiskorra jooksul leidnud oma austajaskonna, keda ei suutnud heidutada isegi festivali algustundidel sadanud paduvihm. Hinnanguliselt külastas festivali ligi 10 000 inimest,» ütles festivali üks eestvedajaid Gea Kammer. «Täname festivali publikut, osalejaid, toetajaid ja muidugi Supeluse tänava kandi piirkonna elanikke, kelle sooja toetuseta sellist tänavafestivali ei sünniks.»

13. augusti pärastlõunast südaööni toimunud tänavafestivali peateljeks oli Pühavaimu ja Supeluse tänav, mille ümbruses toimus kokku üle poolesaja sündmuse ja ettevõtmise. Festivalil oli tänavu avatud üle 70 üheõhtukohviku.

Tänavafestival Augustiunetus toimub tänavu Pärnus seitsmendat korda. Festivali korraldab MTÜ Kastan Taskus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles