Jalgpalli otsepilt: liidrid Infonet ja Levadia leppisid väravateta viiki

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 23. voorus kohtusid tabelijuht Infonet ja nende lähim jälitaja Levadia. Kohtumine lõppes 0:0 viigiga.

Infoneti mängija Dimitri Kruglov sõnas pärast mängu, et Infonet pigem kaotas kaks punkti kui võitis ühe. «Viik on õiglane, mäng oli võitluslik, aga arvan, et kaotasime kaks punkti. Mõlemal olid omad võimalused, aga ei löödud ära.»

Levadia mängija Rimo Hunt sõnas aga, et pigem kaotas Levadia kaks punkti. «Aus resultaat. Tundub, et nemad väsisid lõpus rohkem. Ka meie tunneme, et kaotasime kaks punkti. Mäng muutub meil järk-järgult paremaks, tugevatega on veel mängud ees. Peame samamoodi jätkama ning kõik on veel võimalik.»

Enne mängu:

POSTIMEHE TELEMÄNG

Tallinna Infonet – Tallinna Levadia

Laupäeval 13. augustil kell 19.00 Tallinnas Infoneti Lasnamäe staadionil

Voorule paneb eriti võimsa punkti Tallinna Infoneti ja Tallinna Levadia mõõduvõtt. Infonet on 21 mänguga kogunud 51 punkti ning asub Premium liiga tabeli kõrgeimal astmel. Teisel positsioonil olev Levadia on pallinud ühe kohtumise rohkem ning teeninud kaks punkti vähem. Kas nad suudavad Infonetist mööduda või suurendavad lasnamäelased tiitlirivaaliga vahet?

Viimases voorus said mõlemad klubid napi võidu. Infonet alistas võõrsil Tartu Tammeka tulemusega 1:0, Levadia oli koduväljakul Sillamäe Kalevist parem 2:1. Selle hooaja omavahelistes matšides on mõlemad kodukohtumisest kolm punkti kätte saanud. Aprillis tõi Levadiale 1:0 võidu Igor Morozov, mais peetud põnevuskohtumises päästis aga kaotusseisust võiduni jõudnud Infonetile 3:2 triumfi Vladimir Avilovi värav.

Infoneti peatreener Aleksandr Puštov: «Mänge esineliku vahel võib kutsuda kuue punkti mängudeks. Omavahelistes mängudes oleme viigis. Arvan, et viik selles kohtumises ei sobi kummalegi meeskonnale. Sellest tulenevalt kavatsevad mõlemad meeskonnad mängida võiduni ning pealtvaatajaid ootab kompromissitu mäng. Ootame oma fännide toetust ning anname endast kõik, et neid rõõmustada nii oma mängu kui ka tulemusega.»

Infoneti väravavaht Matvei Igonen: «Laupäeval ootab meid väga tähtis mäng Levadiaga. Säilitamaks liidripositsiooni peame ilmtingimata võtma 3 punkti. Arvan et mäng tuleb pingeline ning huvitav. Soovime oma võiduseeriat jätkata!»

Levadia juhendaja Igor Prins: «Laupäeval ootab ees liidrite heitlus FC Infoneti vastu. Kohtumine kujuneb kindlasti väga võitluslikuks ja publiku jaoks haaravaks. Läheme mängule vastu hea enesetundega ning üritame kolm punkti tabelisse juurde saada.»

Levadia ründaja Rimo Hunt: «Mängime laupäeval Premium Liiga liidritega. Tuleb raske mäng. Peame olema kaitses distsiplineeritud ja kolm punkti ära tooma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles