Mick Pedaja lummas õunapuude rüpes

Kristel Kaljuvee
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mick Pedaja esines ühe Rakvere kodu aias.
Mick Pedaja esines ühe Rakvere kodu aias. Foto: Marianne Loorents

Eile õhtul võis ühe pealtnäha tavalise Rakvere kodu aias näha ja kuulda Mick Pedajat, tagasihoidlikku ja lihtsat muusikut, kes aga kogu kontserdiseltskonna mängleva kergusega tunnikeseks argielu unustama pani.

Salaaia kontsertide sarja esimese ürituse toimumispaik oli tõepoolest lõpuni varjatud – kaart täpse asukohaga saadeti välja alles kolmapäeva hommikul. Ka tee kontserdipaigani oli küllaltki salajane, sest kulges mööda vaikset tupiktänavat, kuhu ilmselt polnud varem sattunud ka põlisrakverlased, otse Rakvere kultuurikeskuse juhataja Krõõt Nõmmela-Mehide avarasse, ent privaatsesse aeda.

Ligi 40 külalist võtsid koha sisse täpselt seal, kus ise tahtsid. Igaüks valis tooli ja paigutas selle endale sobivaimasse paika. Esinemistelk oli püstitatud pontsakatest punapõsksetest õuntest looka vajunud puude vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles