Tallinnas Väike-Karja tänaval puhkes tulekahju

Dagne Mihkels
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Väike-Karja tänaval Rahva Raamatu hoone kolmandal korrusel puhkes tulekahju, põlengu tõttu olid suletud kõrvaltänavad, liiklus oli häiritud ka Pärnu maanteel.

Põhja Päästekeskuse pressiesindaja sõnul teatati neile tulekahjust aadressil Pärnu mnt 10/Väike-Karja 2hoone kolmandal korrusel kell 20.13. Algselt sõitis välja kaks päästemasinat ja kiirabi, kuid väljakutse astet tõsteti ja päästeautosid sõitis juurde.

Põlema olid süttinud kolmanda korruse bürooruumid. Majja sisenesid suitsusukeldujad, kes ei leidnud ruumidest õnneks inimesi. Tulekolle on leitud ja kustutatud, praeguseks on ka järelkustustööd lõppenud. Pressiesindaja sõnul oli tuli levinud seintesse ja katuse alla, päästjatel tuli seetõttu avada seinu, lagesid ja katust, et põleng lõplikult likvideerida.

Päästeameti teatel sai põleng arvatavasti alguse ventilatsiooniruumist ja levis sealt edasi. Täpse põhjuse selgitavad välja menetlejad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles