Uus mobiilimäng hullutab noori

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anelle Reimets (vasakult), Aigar Reinup, Joosep Hiob, Laura-Liis Loos ja Jasper Mannas näitasid hea meelega kuidas maailma vallutanud mobiilimäng Pokémon Go välja näeb. Noored ise on rahul, sest mäng on väga põnev.
Anelle Reimets (vasakult), Aigar Reinup, Joosep Hiob, Laura-Liis Loos ja Jasper Mannas näitasid hea meelega kuidas maailma vallutanud mobiilimäng Pokémon Go välja näeb. Noored ise on rahul, sest mäng on väga põnev. Foto: Paul Poderat / Valgamaalane

Kulutulena Eestis levima hakanud mobiilimäng Pokémon Go on jõudnud ka Valgamaa noorteni, kes leiavad, et tegemist on põneva meelelahutusega. Siiski ettevaatust: mängija võib sattuda reaalsesse ohtu.

Alates laupäevast on ka Eestis võimalik kaasa lüüa nüüdseks juba üle maailma kulutulena levinud asukohapõhises mängus nimega Pokémon Go. Mäng on üles ehitatud liikumisele linnaruumis, kus mängija jälgib nutitelefoni vahendusel, kus virtuaalsed elukad ehk pokemonid täpsemalt asuvad. Ja tuleb tunnistada, et need veidrad tegelased tunduvad vägagi reaalselt kohal olevat.

Valgamaa noorte suvekoolis viibiv Aigar Reinup laadis mängu oma telefoni kohe esimesel võimalusel ning asuski seejärel pokemone jahtima. Isegi kodust lahkumata õnnestus tal kätte saada juba kaks pokemoni. «Kell kaks öösel panin mängu käima ja avastasin, et need on seal,» vangutas Reinup pead. Samamoodi tegi ka Joosep Hiob, kellega Reinup oma kogemusi vahetama asus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles