«Meie pere ja muud loomad»: Ivo Linna külastab endist isakodu

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänane «Meie pere ja muud loomad» toob Pajuvärava tallu kuulsa külalise. Heidile ja lastele tuleb külla armastatud laulja Ivo Linna, keda Pajuvärava taluga seovad väga isiklikud mälestused.

Kanal 2 suvine tõsielusari «Meie pere ja muud loomad» kogub aina tuure. Tänases osas saab kaasa elada nii vihmatantsule kui ka laulupeole, aga ka ühele üllatavale külaskäigule. Nimelt astub Pajuväravalt läbi laulja Ivo Linna, kelle isa elas Pajuväraval viimased paarkümmend aastat oma elust. Ivol endalgi on talukohaga põnevaid lugusid ja meenutusi rääkida, sest sealsamas on ta omajagu tööd rassinud ja isaga koos ilusaid hetki veetnud. «Pilt on selles mõttes ju kohutav, et siin ootab ees väga palju tööd. Aga teisest küljest on see pilt väga rõõmustav. Siin on juba midagi muutunud. Ja üks on kindel, kes teeb, see jõuab,» on Ivo Linna rõõmus, et talule on uus hingamine antud.

Linnade ja Hansode peret seob tegelikult aga muugi kui vaid Pajuvärava talu. Muuhulgas selgub näiteks, et Umal ja Ivol on ühel päeval sünnipäev ning laulja on Heidi vallavanemast isaga tuttav juba aastakümneid. «Alates sellest, kui ma Heidi isaga tutvusin, siis mingit väga tervet mõistust ei ole vaja siin oodata. Nad on kõik peast hullud. Seda aga sellises võtmes, millest kõikidel tasuks eeskuju võtta,» naerab laulja talu külastades.

 «Minu pere ja muud loomad» on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:30, kohe pärast sketšisarja «Heeringas Veenuse õlal»

Copy
Tagasi üles