Droonivideo: selline näeb välja uus ERM vähem kui 150 päeva enne avamist (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Rahva Muuseumi uus hoone Raadil avatakse 1. oktoobril. Postimees saatis koha peale drooni, et aimu saada, milline näeb muuseum ja muuseumi territoorium välja praegu, kui Tartus on maad võtnud suur kevad.

Oma kodulehel rõhutab ERM, et rahvusmuuseumina ollakse eestluse mõtestaja, rahva põhiväärtuste kandja ja järjepidevuse hoidja. Teisalt on ERM avatud ja kaasav õpi- ja kultuurikeskkond, kus pakutakse harivat ja põnevat tegevust kõigile põlvkondadele. Külastajale avaneb nii esemeline kui virtuaalne maailm, mis kutsub avastama, teadvustama ning ise kõigest osa saama.

ERMil saab olema ka oma infoboks mai lõpus avatavas Kvartali keskuses. Seal jagavad ERMi töötajad infot muuseumi uute näituste, piletihindade, avalike ruumide kasutamise, muuseumiprogrammide ja kõige muu kohta, mida tulevased külastajad teada soovivad.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles