Viimase Aviesi lennuga saabunud soome-rootslane: täitsa kahju on

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul enne kella 10 saabus viimane kodumaise lennufirma Aviesi lend, mille pardal oli neli inimest. Reisija Niklas Jansson ütles uudist lennuettevõtte tegevuse peatamise kohta kuuldes, et tal on sellest kahju.

Soome-rootslane rääkis, et lendas Aviesega varem umbes kaks korda kuus ja üritas mandri vahet ka seetõttu lennukiga rohkem käia, et toetada eestimaise lennufirma tegevust.

Autoga sõitmine on väga tüütu, nentis purjespordiga tegelev Niklas ja lisas, et kui ta peab töö tõttu näiteks üheks päevaks Tallinna tulema, siis on praamiga sõitmine väga ebamugav.

Hommikul kell 10.25 väljus Tallinna lennujaamast Stockholmi suunas veel viimane Aviesi lend, mille pardal oli samuti neli reisijat.

Kell 13.15 Stockholmist Tallinna saabuma pidanud Aviesi lend täna tühistatakse. Kuidas inimesed Rootsist tagasi saavad, lennufirma infotelefonilt veel öelda ei osatud.

Hommikul lennujaama infotabloodel näis, et kõik Aviesi lennud täna veel toimuvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles